KLAUZULA INFORMACYJNA

Wypełniając obowiązek prawny uregulowany zapisami art. 13 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) Dz. U. UE . L. 2016.119.1 z dnia 4 maja 2016r, dalej jako „RODO”, informujemy, że:
1. dane Administratora i Inspektora Ochrony Danych znajdują się w linku „Ochrona danych osobowych”,
2. Pana/Pani dane osobowe w postaci adresu IP, są przetwarzane w celu udostępniania strony internetowej oraz wypełnienia obowiązków prawnych spoczywających na administratorze(art.5 ust.2 RODO),
3. dane osobowe mogą być przekazywane organom państwowym, organom ochrony prawnej (Policja, Prokuratura, Sąd) lub organom samorządu terytorialnego w związku z prowadzonym postępowaniem,
4. Pana/Pani dane osobowe nie będą przekazywane do państwa trzeciego ani do organizacji międzynarodowej,
5. Pana/Pani dane osobowe będą przetwarzane wyłącznie przez okres i w zakresie niezbędnym do realizacji celu przetwarzania,
6. przysługuje Panu/Pani prawo dostępu do treści swoich danych osobowych oraz ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania lub prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania,
7. ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych,
8. podanie przez Pana/Panią danych osobowych jest fakultatywne (dobrowolne) w celu udostępnienia strony internetowej,
9. Pana/Pani dane osobowe nie będą podlegały zautomatyzowanym procesom podejmowania decyzji przez Administratora, w tym profilowaniu,
10. po zamknięciu okienka, do klauzuli informacyjnej masz dostęp w górnej części strony.
zapoznałem/zapoznałam się

Rada Pedagogiczna

Rada Pedagogiczna w roku szkolnym 2019/2020 Kompetencje Rady Pedagogicznej określa art. 70 ustawy Prawo oświatowe z dnia 14 grudnia 2016 r. (t.j. Dz. U. z 2019 r. poz.1148 , 1078 i 1287) oraz Statut przedszkola

Imię i nazwisko

Stopień awansu zawodowego

Stanowisko

Sylwia Cieślak

nauczyciel mianowany

n-el wych. przedszkolnego

Beata Czyżyńska

nauczyciel mianowany

n-el wych. przedszkolnego

Renata Gałkowska

nauczyciel mianowany

n-el wych. przedszkolnego

Bożena Gal

nauczyciel dyplomowany

dyrektor przedszkola

Renata Góral

nauczyciel mianowany

n-el wych. przedszkolnego

Anna Kafar

nauczyciel dyplomowany

katecheta

Gabriela Krzymowska

nauczyciel dyplomowany

logopeda

Patrycja Milczarek

nauczyciel kontraktowy

n-el wych. przedszkolnego

Renata Nabiałczyk

nauczyciel dyplomowany

n-el wych. przedszkolnego

Katarzyna Ostromecka

nauczyciel dyplomowany

n-el wych. przedszkolnego

Małgorzata Piechura

nauczyciel mianowany

n-el wych. przedszkolnego

Aneta Podlawska

nauczyciel kontraktowy

n-el wych. przedszkolnego

Agata Rogowska

nauczyciel mianowany

n-el wych. przedszkolnego

Wioletta Skwarkowska

nauczyciel kontraktowy

n-el. języka angielskiego

Agnieszka Stępień

nauczyciel mianowany

n-el wych. przedszkolnego

Barbara Zielonka

nauczyciel mianowany

n-el wspomagający

Podmiot udostępniający informację:
Przedszkole Samorządowe nr 5 w Piotrkowie Trybunalskim
odpowiada: Bożena Gal
data: 07-11-2019
wytworzył: Bożena Gal
data: 07-11-2019
data: 07-11-2019
Dziennik zmian strony

Wszystkie wersje tej strony:

W celu uzyskania dostępu do wersji archiwalnej strony skontaktuj się z redaktorem.

  • 07-11-2019 - Edycja treści
  • 04-12-2017 - Edycja treści
  • 03-09-2017 - Edycja treści
  • 05-05-2015 - Uwzględnienie wytycznych WCAG 2.0
  • 11-02-2013 - Edycja treści
  • 27-09-2010 - Edycja treści

Statystyka odsłon tej strony:

Łączna liczba odsłon wszystkich wersji tej strony: 898